Το Πανεπιστήμιο Maryville θα εξετάσει την ανακατασκευή του Κέντρου Woods Mill στο St. Louis με προσοχή προς μια αρένα esports ως μέρος της εξέλιξης του ακινήτου.

Η πρόταση του έργου περιλαμβάνει μια εκπαίδευση πολλαπλών χρήσεων, αθλητισμό και eSports χώρος καθισμάτων μέχρι 3.000 άτομα. Μια ξεχωριστή αίθουσα διαμονής θα φιλοξενήσει 400 φοιτητές και θα παράσχει 6.000 τετραγωνικά πόδια για εμπορικό χώρο.

Σχετικές ιστορίες

BLAST CS: GO 2023 Σημαντική κατεύθυνση στο Παρίσι

Generation eSports, Playfly Esports Επεκτείνοντας ευκαιρίες στα γυμνάσια

Ομάδες NFL με ενθουσιώδη τυχερά παιχνίδια για να δημιουργήσουν παιχνίδια το βράδυ της Τρίτης

Για μια μικρή πόλη, ράγκμπι ως οικονομική ανάπτυξη

Το DP World Tour ξεκινά τον ανταγωνισμό ETOUR

“Η δέσμευσή μας για τις τελευταίες αθλητικές και ακαδημαϊκές εγκαταστάσεις απαιτεί μια καινοτόμο προσέγγιση για την επέκταση”, δήλωσε ο Πρόεδρος της Maryville Mark Lombardi. “Οι τετραετές εθνικές ομάδες Esports είναι γνωστές σε όλο τον κόσμο για την κυριαρχία τους στο άθλημα. Η αρένα θα προσφέρει στους τοπικούς οπαδούς την ευκαιρία να παρακολουθήσουν διαγωνισμούς esports καθώς και για τις ομάδες μπάσκετ, πάλη και βόλεϊ. ”

Πολλοί εμπορικοί χώροι λιανικής πώλησης, υπαίθριες πλατείες και μονοπάτια ποδηλάτων και πεζών αποτελούν μέρος του σχεδιασμού. Το σχολείο συνεργάζεται ενεργά με αξιωματούχους της πόλης και μηχανικούς κυκλοφορίας για να βελτιώσει τη ροή της κυκλοφορίας της γειτονιάς, ενισχύοντας ταυτόχρονα το streetscape και την υποδομή.

“Το έργο δίνει νέα ζωή σε μια κρίσιμη γωνιά που χρειάζεται αναζωογόνηση”, δήλωσε ο Rusty Keeley, διευθύνων σύμβουλος της Keeley Companies, οι οποίοι θα συνεργαστούν με το Maryville και Keat Properties στο έργο. “Αυτή η εξέλιξη παρέχει στο Maryville τους καινοτόμους χώρους παγκόσμιας κλάσης που αξίζει ως ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα μαθησιακά ιδρύματα στη χώρα”.

Μοιραστείτε αυτό:
Κελάδημα
Facebook
Τυπώνω
LinkedIn
Ερυθρός
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Leave a Reply

Your email address will not be published.