ASM Global, ο κορυφαίος παραγωγός εμπειριών απόλαυσης στον κόσμο, καθώς και το Nashville Superspeedway, το σπίτι της Music City για αγώνες καθώς και online ψυχαγωγία καθώς και την περιοχή. Θα είναι η πρώτη θέση αυτόματης ραδιοτηλεοπτικής θέσης στο σημαντικό παγκόσμιο δίκτυο της ASM.

Η ASM θα χρησιμοποιήσει την ουσιαστική του εμπειρία στην παραγωγή, καθώς και την παροχή μεγάλων διαδικτυακών αθλημάτων, καθώς και μουσικών εμπειριών, συμπεριλαμβανομένων συναυλιών, φεστιβάλ τρόπου ζωής, καθώς και εκθέματα με τα πόδια, καθώς και εκθέματα στο Exportive Speedway Complex. Το Nashville SuperSpeedway πραγματοποιεί σήμερα εκδηλώσεις στην πρώτη σειρά NASCAR για τις τρεις σειρές: Η σειρά NASCAR Cup, η σειρά NASCAR XFINITY καθώς και η σειρά NASCAR CAMPING WORLD TRUCK.

Η μη αποκλειστική σύμβαση ξεκίνησε στις 28 Σεπτεμβρίου 2021.

Ο Chuck Steedman, εκτελεστικός αντιπρόεδρος της ASM Worldwide για τη μέθοδο καθώς και την ανάπτυξη, δήλωσε:

Ως κορυφαίος πάροχος υπηρεσιών παγκοσμίως, η ASM Worldwide είναι μοναδικά τοποθετημένη για να παρέχει πιθανότητες απόλαυσης παγκόσμιας κλάσης για μουσική καθώς και αθλητικούς οπαδούς στο Middle Tennessee καθώς και σε όλη την περιοχή.

Είμαστε εξαιρετικά εκστατικοί για να συνεργαστούμε με τον Erik Moses καθώς και την ομάδα στο Nashville Superspeedway καθώς και να έχουμε το Superspeedway ως τον πρώτο μας αυτόματο χώρο. Η ομάδα είναι εξαιρετικά δραστήρια στην επιθυμία να φέρει ένα πλήθος γεγονότων στο Superspeedway.

Ο Erik Moses, Πρόεδρος, Nashville Superspeedway, δήλωσε:

Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με έναν παγκόσμιο ηγέτη της αγοράς, όπως το ASM Worldwide για να συνεχίσουμε το έργο που ξεκινήσαμε ένα χρόνο πίσω για να ξανανοίξουμε, να αναζωογονήσουμε καθώς και να επανατοποθετήσουμε το Nashville Superspeedway ως αγαπητό αγώνα στο κύκλωμα NASCAR καθώς και ηγετική θέση στο Middle Tennessee για μια ποικιλία online εκδηλώσεων.

Η ενθουσιώδη δράση στο πρώτο μας Σαββατοκύριακο του NASCAR Tripleheader, συμπεριλαμβανομένου του αγώνα Sold-Out Enaugural 400 NASCAR Cup Series την Ημέρα του Πατέρα 2021, καθώς και για την υποστήριξη που έχουμε δει για τα άλλα γεγονότα που πραγματοποιήθηκαν εδώ το τελευταίο έτος Ενίσχυσε την εμπιστοσύνη μας στην ικανότητά μας να καθαρίσουμε, να αντλήσουμε και να διατηρήσουμε αθλητικά αθλήματα υψηλής ποιότητας καθώς και εκδηλώσεις απόλαυσης στο Nashville Superspeedway. Κοιτάζουμε μπροστά για να συνεργαστούμε με την ASM παγκοσμίως για να φέρουμε ενδιαφέρουσα απόλαυση στους κατοίκους, τους επισκέπτες καθώς και τους επισκέπτες του Middle Tennessee.

Πίσω στην πορεία
Το Nashville Superspeedway, το Jewel του Middle Tennessee, επιστρέφει στο πρόγραμμα NASCAR. Ένας ετήσιος οικιακός προορισμός σε μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες πόλεις της χώρας, το Nashville Superspeedway είναι απαραίτητο για τα περιφερειακά αθλήματα, την απόλαυση και τη σκηνή εορτασμού.

Το Nashville SuperSpeedway πραγματοποίησε τα πρώτα του γεγονότα NASCAR τον Απρίλιο του 2001. Με το 2021, το Oval σε σχήμα D 1,33 μιλίων με 14 βαθμούς τραπεζικής πραγματοποίησε έναν αγώνα σειράς NASCAR Cup, 22 αγώνες NASCAR XFINITY Series, 14 εκδηλώσεις NASCAR Camping World Truck Series As As και οκτώ διαγωνισμούς Indy Racing League.

Το 2021, το Nashville πραγματοποίησε τον πρώτο αγώνα της σειράς NASCAR Cup, το “Ally 400” την Κυριακή 20 Ιουνίου (Ημέρα του Πατέρα), η σειρά “Tennessee Lottery 250” NASCAR XFINITY Series το Σάββατο 19 Ιουνίου καθώς και η “Rackley Roofing 200 “Camping World Truck Series Race στις 18 Ιουνίου. Η εκδήλωση της Ημέρας του Πατέρα ήταν ο πρώτος αγώνας της σειράς NASCAR Cup στην περιοχή του Νάσβιλ, θεωρώντας ότι το 1984.

Το μεγαλύτερο κομμάτι μόνο από σκυρόδεμα στο NASCAR, Nashville Superspeedway έχει από την Dover Motorsports, Inc., η οποία επίσης έχει Dover Worldwide Speedway στο Delaware.

Ο Tom Lynch, Ομάδας Βιομηχανικός Διευθυντής καθώς και ο Ανώτερος Αντιπρόεδρος – η Ευρώπη, ASM Global, ήταν ένας από τους 40+ επαγγελματίες ομιλητές στο σεμινάριο ALSD του περασμένου μήνα, καθώς και στην έκθεση, που κατέχει η Λίβερπουλ FC.

Πηγή & εικόνες, ευγένεια: Nashville Superspeedway

Η ALSD παγκοσμίως προμήθειες όλο το χρόνο, καθώς και τα μαθήματα γύρω από την ενίσχυση των κερδών με νέες κατασκευές, ανακαινίσεις, επεκτάσεις υπηρεσιών, καθίσματα υψηλής ποιότητας, φιλοξενία, F & B, καινοτομία καθώς και επαναλειτουργία. Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ στο παρακάτω πανό …

Η πιο πρόσφατη έκδοση του ALSD Worldwide πραγματοποιήθηκε από το Liverpool Football Club στις 6-7 Σεπτεμβρίου 2021, καθώς και ένα σεμινάριο υψηλού επιπέδου με 40+ εμπειρογνώμονες αγοράς υψηλής αγοράς, μια αίθουσα εκθέσεων που παρουσιάζει προϊόντα και υπηρεσίες, εκτός από τη δικτύωση Εκδηλώσεις στο Goodison Park της Everton καθώς και στην M & S Bank Arena.

#AlsDinternational – Ηγετική εκδήλωση της Ευρώπης για τον τομέα της φιλοξενίας Premium Seat & Sports
#ALSD – οδηγώντας την αγορά καθίσματος premium για τα τελευταία 30 χρόνια
#sportsvenuebusiness – Η κορυφαία πλατφόρμα για ειδήσεις, προβολές και εξελίξεις στην αγορά

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Leave a Reply

Your email address will not be published.