Το μπάσο pro-fizz υποστηρίζει τη διατήρηση των ψαριών
Celebration, Fla.-Bass και Team Marine USA LLC έχουν κυκλοφορήσει το εργαλείο Bass Pro-Fizz FZ-1, το οποίο χρησιμοποιείται για την απομάκρυνση του αέρα από την κολύμβηση των ψαριών που συνήθως αλιεύονται σε βάθη μεγαλύτερα από 18 πόδια. Το εργαλείο pro-fizz ενισχύει τη διαδικασία της εξάντλησης, μια τεχνική που συνιστάται στα ψάρια που παρουσιάζουν σημάδια υπερφορτωμένων κολυμβητικών κυττάρων και αυτό είναι χρήσιμο για τη βελτίωση της επιβίωσης των μπάσων μετά την απελευθέρωση και προωθεί τη διατήρηση των ψαριών, σύμφωνα με τους αξιωματούχους των μπάσων.

Νεολαία

Ο Wide World of Sports Complex για να φιλοξενήσει τα εναρκτήρια παιχνίδια Rise ESPN
Lake Buena Vista, Fla.-ESPN Rise και η Broad World of Sports Complex της Disney έχουν αναπτύξει μια νέα εκδήλωση πολλαπλών αθλημάτων που ονομάζεται ESPN Rise Games. Παρουσιάζεται από το Target. Τα παιχνίδια Rise ESPN θα είναι 19-25 Ιουλίου στο αθλητικό συγκρότημα. Άλλοι χορηγοί περιλαμβάνουν πρωταθλητές, Under Armor και Powerade.

Τα παιχνίδια ESPN Rise θα αγκυροβοληθούν από τρεις αθλητικές εκδηλώσεις στο γυμνάσιο: το μπάσκετ των αγοριών AAU 17U, η οποία παρουσιάστηκε από τον Champion, το All-American Game του High School του Armor High School και την εκδήλωση του Eslite Champion High School High School του ESPN Rise. Η εβδομαδιαία εκδήλωση θα περιλαμβάνει επίσης ανταγωνιστικά καναλιών αθλητικών νέων, μπαστούνι, μπάσκετ, χόκεϊ πεδίου και διαδρομής και πεδίου.

Τα παιχνίδια Rise ESPN αντικατοπτρίζουν το ESPN re-branding του αθλητικού συγκροτήματος για να δημιουργήσει μια “μοναδική, εντυπωσιακή εμπειρία” για τους αθλητές και τους οπαδούς.

Η σύνοδος κορυφής θα απευθυνθεί σε αθλήματα νεολαίας στο Φοίνιξ
Phoenix – Η Περιφερειακή Επιτροπή Αθλητικής Επιτροπής Phoenix θα πραγματοποιήσει μια αθλητική σύνοδο κορυφής για τη νεολαία στις 6 Αυγούστου στο Scottsdale Marriott στα McDowell Mountains στο Scottsdale. Η εκδήλωση, που χρηματοδοτείται από την APS, έχει ως στόχο να συγκεντρώσει τους ηγέτες της κοινότητας, τους διαχειριστές αθλημάτων, τους προπονητές και τους γονείς για την περιγραφή συγκεκριμένων περιοχών ανάγκης σε τοπικά αθλητικά προγράμματα. Η εγγραφή για τη σύνοδο κορυφής για τη νεολαία είναι δωρεάν.

Fort Worth να φιλοξενήσει το 2010 US Youth Soccer Adidas Workshop
Frisco, Texas-US Youth Soccer ανακοίνωσε ότι το εργαστήριο 2010 US Youth Soccer Adidas θα είναι 25-27 Φεβρουαρίου 2010 στο Fort Worth. Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο Fort Worth.

Περισσότεροι από 3.000 προπονητές ποδοσφαίρου, διαχειριστές, διαιτητές και ενθουσιώδες αναμένεται να παρακολουθήσουν την ετήσια σύμβαση, η οποία θα περιλαμβάνει εκπαιδευτικές συνεδρίες, διαδηλώσεις πεδίου για προπονητές και μια αίθουσα εκθέσεων που παρουσιάζει τον πιο πρόσφατο εξοπλισμό ποδοσφαίρου, την τεχνολογία, τα ενδύματα, τις ιδέες για τη συγκέντρωση κεφαλαίων και άλλα. Επιπλέον, το εργαστήριο θα παρουσιάσει το Gala των βραβείων ποδοσφαίρου των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένου του ψυχαγωγικού και ανταγωνιστικού εκπαιδευτή της χρονιάς, της αριστείας στην εκπαίδευση προπόνησης, τον διαχειριστή και τον εθελοντή της χρονιάς, μεταξύ άλλων.

Εκδηλώσεις

Χόκεϊ ΗΠΑ που επιλέχθηκε για να φιλοξενήσει το 2010 IIHF World Women’s U18 Πρωτάθλημα
Colorado Springs, Colo. – Η Διεθνής Ομοσπονδία Χόκεϋ ICE (IIHF) επέλεξε το χόκεϊ των ΗΠΑ για να φιλοξενήσει το πρωτάθλημα U18 του Παγκόσμιου Γυναικών του 2010. Οι δοκιμαστικές ημερομηνίες για το πρωτάθλημα είναι 27 Μαρτίου-3 Απριλίου 2010.

Η εκδήλωση ξεκίνησε το 2008. Οι Ηνωμένες Πολιτείες κέρδισαν το χρυσό μετάλλιο στο πρωτάθλημα U18 World World World IIHF, το 2008 και το 2009.

Το Χόκεϊ των ΗΠΑ φιλοξένησε επίσης το πρωτάθλημα U18 του Παγκόσμιου Παγκοσμίου Ανδρών του 2009 στο Fargo, N.D. και Moorhead, Minn. Η ομάδα των ΗΠΑ νίκησε τη Ρωσία 5-0 για το χρυσό μετάλλιο.

Η ομάδα Spirit για να επιστρέψει για τρία περισσότερα χρόνια
Daytona Beach, Fla.-Varsity Η ομάδα Spirit Corp. της Varsity Spirit Corp. έχει συνάψει τριετή συμφωνία με το Ocean Center. Η εγκατάσταση της Volusia County θα φιλοξενήσει το πρωτάθλημα Cheer and Dance του 2010, 2011 και 2012 της Φλόριντα. Περίπου 8.000 ανταγωνιστές και 5.500 υποστηρικτές και θεατές αναμένονται στα πρωταθλήματα κάθε χρόνο.

Οι εκδηλώσεις της ομάδας πνεύματος έχουν εκτιμώμενο οικονομικό αντίκτυπο ύψους 6,3 εκατομμυρίων δολαρίων στην κοινότητα, σύμφωνα με τοπικούς τουριστικούς αξιωματούχους.

Σύμβαση USBC, Bowl Expo που έχει προγραμματιστεί για το 2011
Arlington, Τέξας – για πρώτη φορά, η σύμβαση του Κογκρέσου των ΗΠΑ (USBC) και η διεθνής έκθεση Bowl θα πραγματοποιηθούν την ίδια εβδομάδα στην ίδια πόλη. Και οι δύο εκδηλώσεις προγραμματίζονται για τις 27 Ιουνίου-2 Ιουλίου 2011, στο Gaylord Texan στο Grapevine.

Οι διοργανωτές και για τις δύο εκδηλώσεις δήλωσαν ότι αναμένουν “σημαντική” εξοικονόμηση κόστους και αποτελεσματικότητα μεταφέροντας τα γεγονότα τους στην ίδια ώρα και τοποθεσία.

Ένα προσωρινό πρόγραμμα έχει τη διεθνή έκθεση Bowl Expo General και Trade Show, μαζί με τα εργαστήρια USBC, στα μέσα της εβδομάδας. Η ετήσια συνάντηση του USBC θα ήταν στο τέλος της εβδομάδας. Οι εκπρόσωποι της USBC καλούνται να παρακολουθήσουν το Διεθνές Bowl Expo Trade Show και τη Γενική Συνεδρίαση χωρίς χρέωση. Ορισμένα σεμινάρια και ειδικές εκδηλώσεις, ωστόσο, θα έχουν χρεώσεις εισόδου.

Οι υπήκοοι του USSSA Soccer για να ξεκινήσουν τον Δεκέμβριο στο Round Rock
Round Rock, Τέξας – Η Αμερικανική Ειδική Αθλητική Ένωση (USSSA) έχει επιλέξει το Round Rock ως την πόλη υποδοχής για το Εθνικό Τουρνουά ποδοσφαίρου USSSA 2009. Ο Round Rock επιλέχθηκε λόγω της κεντρικής του θέσης και της ικανότητάς του να προσελκύει πολύ περισσότερες ομάδες, δήλωσαν οι διοργανωτές.

Το τουρνουά, με τη νεολαία, τους ενήλικες και 7-σε-7 τμήματα, θα πραγματοποιηθεί στις 4-6 Δεκεμβρίου στο Παλιά Πάρκnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.