Ακριβώς πώς μπορούν οι εκπαιδευόμενοι να ενισχύσουν τη μνήμη τους; Υπάρχουν στρατηγικές τελευταίας στιγμής που μπορούν να βοηθήσουν να δώσουν ώθηση για αναθεώρηση; Για τους εκπαιδευόμενους που έχουν βάλει το έργο, αυτό το ιστολόγιο καλύπτει έξι τελικές συμβουλές καθώς και τεχνικές για να βοηθήσει να ενισχύσει τις γνώσεις τους.

Βιβλίο από την απόδοση υπό εργαστήριο ασκούμενου πίεσης

Καθ ‘όλη τη διάρκεια της ψυχικής έρευνας, οι πιο αποτελεσματικές στρατηγικές αναθεώρησης περιλαμβάνουν τη μέθοδο ανάκτησης (δηλ. Να δημιουργήσετε μια απάντηση), αποσυνδέοντας την ανακάλυψή σας για να εξασφαλίσετε ότι κάνετε τα ποσά συχνά καθώς και την παρεμβολή (δηλαδή την ανάμειξη των υποκειμένων σας). Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτά, επιθεωρήστε το ιστολόγιό μας που έχει 15 μεθόδους για να βελτιώσει τη μνήμη.

Για τους εκπαιδευόμενους που έχουν ήδη αναθεωρήσει αποτελεσματικά, αυτές οι αποδεδειγμένες στρατηγικές θα παρέχουν μερικές τελευταίες στιγμές αναθεώρησης για να ενισχύσουν τη μνήμη σας.

1. Εξηγώντας τον στον εαυτό σας

Η έρευνα έχει δείξει ότι η εξήγηση κάτι στον εαυτό σας σας κάνει πιο πιθανό να το έχετε κατά νου, καθώς σας κάνει πιο πιθανό να σκεφτείτε την απάντησή σας καθώς και να ανακαλύψετε βαθύτερες συνδέσεις. Εάν δεν μπορείτε να ανακαλύψετε έναν συνεργάτη αναθεώρησης ή απλά να προτιμάτε να εργάζεστε μόνοι σας, εξηγώντας το υλικό στον εαυτό σας θα σας δώσει μια ώθηση. Ωστόσο, η αυτο-εξαίρεση μπορεί επίσης να σας οδηγήσει να αναζητήσετε την ευκολότερη λύση που δεν είναι πάντα η σωστή, οπότε παρακολουθείτε τις λεπτομέρειες ενώ βελτιώνετε τη μνήμη σας με αυτο-επεξηγήσεις.

2. Τροποποίηση της τοποθεσίας σας

Το περιβάλλον έχει σημασία όσον αφορά ακριβώς πόσο θυμάστε. Τα στοιχεία δείχνουν ότι η ανάκληση βελτιώνεται σημαντικά εάν η ατμόσφαιρα που προσπαθείτε να ανακαλέσετε, είναι σαν την ατμόσφαιρα στην οποία ανακαλύψατε το υλικό. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να βελτιώσετε τη μνήμη σας αναθεωρώντας με μια μέθοδο παρόμοια με τη λήψη των εξετάσεών σας. Αυτό μπορεί να σημαίνει απενεργοποίηση της μουσικής καθώς και να καθίσετε σε ένα γραφείο (που δεν βρίσκεται στο κρεβάτι σας). Μπορεί να αισθάνεται δύσκολο εκείνη την εποχή, ωστόσο, ιδανικά θα αποδώσει στην αίθουσα εξετάσεων.

3. Πιστέψτε για τις πρώτες καθώς και τις τελευταίες ιδέες

Η σειρά με την οποία ερευνάτε τη μελέτη των πραγμάτων επηρεάζει ακριβώς πόσο καλά τους έχετε κατά νου. Είναι πιο πιθανό να έχετε κατά νου τα πρώτα καθώς και τα τελευταία πράγματα που βλέπετε, λόγω της υπεροχής, καθώς και των επιπτώσεων της προσκτικής έχασε στη μέση). Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ξεκινούν οι Popstars καθώς και κοντά στα σύνολα τους με τα καλύτερα τραγούδια τους, για να εξασφαλίσετε ότι έχετε κατά νου να έχετε υπέροχο χρόνο. Τώρα, προφανώς δεν μπορεί να εξεταστεί το υλικό σας πολύ ή τελευταίο, ωστόσο, τοποθετώντας τα πιο δύσκολα θέματα προς την αρχή ή το τέλος της μελέτης σας μπορεί να την βοηθήσει να κολλήσει στο κεφάλι σας.

4. Κλείστε τα μάτια σας

Μια πρόσφατη ερευνητική μελέτη ανακάλυψε ότι οι συμμετέχοντες που έκλεισαν τα μάτια τους όταν υπενθυμίζουν τις πρόσφατες πληροφορίες για την ανταπόκριση, έλαβαν 23% περισσότερες απαντήσεις από εκείνους που είχαν τα μάτια τους ανοιχτά. Την επόμενη φορά που θα ανακαλύψετε τον εαυτό σας λείπει μια απάντηση, προσπαθώντας να κλείσετε τα μάτια σας καθώς και να δείτε αν έρχεται στο μυαλό κάτι χρήσιμο.

5. Ελέγξτε τα πράγματα δυνατά

Έχει αποδειχθεί ότι υπάρχει μια ώθηση 12% στην ανάκληση εάν, κατά την αναθεώρηση, ελέγξατε τις πληροφορίες δυνατά μάλλον διαβάζοντας στη σιωπή. Αυτό είναι από τότε που η ανάγνωση δυνατά περιλαμβάνει πολύ περισσότερη επεξεργασία που η ανάγνωση στη σιωπή, καθώς και η περισσότερη επεξεργασία που συμβαίνει με πληροφορίες, όσο πιο πιθανό είναι να το έχετε κατά νου. Όταν αναθεωρείτε στο σπίτι, η ανάγνωση δυνατά και όχι η ανάγνωση ήσυχα μπορεί να κάνει τα διαφορετικά στις εξετάσεις σας.

6. Σχέδιο

Το σχέδιο έχει αποδειχθεί ότι είναι πιο αποτελεσματικό από τη σύνθεση στην ανάμνηση μεμονωμένων λέξεων ή σύντομων φράσεων. Ενώ απαιτείται περαιτέρω εξερεύνηση για να διαπιστωθεί αν αυτό ισχύει για πιο δύσκολες ιδέες, αν προσπαθείτε να έχετε κατά νου μεμονωμένες λέξεις – ίσως λεξιλόγιο για μια γλωσσική εξέταση – στη συνέχεια, η κατάρτιση εικόνων που συνδέονται με τις λέξεις μπορεί να είναι το κλειδί για ένα πολύ καλύτερο αποτέλεσμα.

Τελική σκέψη

Υπάρχει διαθέσιμη ερευνητική μελέτη που μπορεί να βοηθήσει τους εκπαιδευόμενους να ανακαλύψουν πιο αποτελεσματικά και αποτελεσματικά. Αυτές είναι απλές τροποποιήσεις που μπορούν να γίνουν για να εξασφαλιστεί υψηλότερα επίπεδα κατακράτησης καθώς και ανάκληση. Όταν οι εκπαιδευόμενοι έχουν πάρει τα βασικά στοιχεία κάτω, λίγες τροποποιήσεις όπως αυτές μπορεί να κάνουν μια τεράστια διαφορά συνολικά.

Για περισσότερες συμβουλές σχετικά με τις τεχνικές αναθεώρησης, μεταβείτε στις καλύτερες μεθόδους μας για να αναθεωρήσετε τη σελίδα, όπου θα ανακαλύψετε μεγάλες προσφορές πληροφοριών, blogs καθώς και δωρεάν πόρους.

Leave a Reply

Your email address will not be published.