εστιάζοντας στον εαυτό σας – όχι τον αντίπαλό σας

Ποια είναι η νοοτροπία σας όταν παίζετε έναν αντίπαλο υψηλότερου βαθμού; Μπορείτε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, να επικεντρωθείτε στο παιχνίδι σας καθώς και να παίξετε το καλύτερο τένις σας;

Συχνά όταν ένας παίκτης τένις αντιμετωπίζει έναν αντίπαλο υψηλότερου βαθμού, αλλάζουν το παιχνίδι τους … μπορείτε να προσπαθήσετε να το “παίξετε ασφαλές” ή “να παίξετε να μην χάσετε”.

Αντί να πηγαίνετε για τις βολές σας, μπορείτε να προσπαθήσετε να πάρετε μόνο τη σφαίρα στο παιχνίδι καθώς και να ελπίζετε ότι ο αντίπαλός σας θα χτυπήσει ένα μη υποχρεωτικό λάθος. Αυτή η νοοτροπία δεν λειτουργεί ποτέ!

Το να μην παίζετε “το παιχνίδι σας” είναι μια είσοδος στον εαυτό σας καθώς και ο αντίπαλός σας που πιστεύετε ότι δεν έχετε καμία δυνατότητα να κερδίσετε.

Όταν φρικάρουμε από την υψηλή τάξη του αντιπάλου σας, ο αντίπαλός σας αισθάνεται ότι ανησυχούν και, σαν καρχαρία, πηγαίνουν στην επίθεση καθώς και υπαγορεύουν ολόκληρη τη ροή του παιχνιδιού.

Η ιδανική μέθοδος για να παίξετε εναντίον ενός κορυφαίου παίκτη είναι να επικεντρωθείτε στο παιχνίδι σας καθώς και όχι στον αντίπαλό σας.
Απαιτείται να αγκαλιάσετε το ίδιο ακριβώς επιθετικό στυλ που χρησιμοποιείτε όταν παίζετε παίκτες με χαμηλότερους βαθμούς, επιλέξτε τα πλάνα σας, παίξτε με τα δυνατά σας και να μείνετε στο σχέδιο παιχνιδιού σας-αυτό θα σας προσφέρει τη μεγαλύτερη δυνατότητα να χτυπήσετε τον αντίπαλό σας.

Ο Fabio Fognini έχει επαληθεύσει ότι το “Playing Your Game” μπορεί να οδηγήσει σε ισχυρό παιχνίδι καθώς και να ταιριάζει με τις νίκες ακόμη και εναντίον των κορυφαίων αντιπάλων.

Ο Fognini (32-σπόρους) ασχολήθηκε με τον πρωταθλητή Rafael Nadal (98-σπόρους) σε 32 φορές σε ένα 3ο γύρο αγώνα στο 2015 U.S. Open.

Ο Nadal έχει ένα εξαιρετικό βιογραφικό σημείωμα στο Flushing Meadows έχοντας κερδίσει 22 από τους προηγούμενους 23 U.S. Open αγώνες.

Ο Nadal πήρε ένα διοικητικό προβάδισμα 2-0 στο τρίτο σετ, ωστόσο ο Fognini έμεινε απίστευτος καθώς και συνέχισε να πηγαίνει για νικητές.

Στην πραγματικότητα, ο Fognini έπληξε έναν εξαιρετικό 70 νικητές για να εγκαταστήσει μία από τις μεγαλύτερες αναταραχές, καθώς και τις νίκες επιστροφής όλων των εποχών, 3-6, 4-6, 6-4, 6-3, 6-4. Ο Fognini κάλεσε τη νίκη εναντίον του Nadal μια “ψυχική νίκη”.

Το κρίσιμο για την «ψυχική νίκη» του Fognini ήταν να συμμορφωθεί με την ίδια ακριβώς τεχνική που χρησιμοποίησε αποτελεσματικά στο παρελθόν, το οποίο παίρνει υψηλούς κινδύνους καθώς και για τους νικητές.

Παρόλο που ο Fognini έπληξε 58 μη υποχρεωμένα λάθη, ποτέ δεν το έβγαλε ή έπαιξε ασφαλές … ο Fognini συνέχισε να πηγαίνει για νικητές κάτω από τη γραμμή.

Fognini: “Με τον Rafa, πρέπει να διακινδυνεύσετε. Πρέπει να τον επιτεθείτε όταν έχετε την ευκαιρία. Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες που περνούν στον κόσμο, αν όχι το καλύτερο. Αυτό [πηγαίνοντας για τους νικητές] είναι αυτό που πιστεύω ότι έκανα πραγματικά καλά απόψε. ”

Συμβουλές για τον ξυλοδαρμό ενός αντίπαλου τένις με κορυφαία κατάταξη:
Συμβουλή #1: Πρέπει να πάτε στον αγώνα με μια μέθοδο για νίκη. Αξιολόγηση των παρελθόντων νίκες. Ποια τεχνική προκάλεσε επιτυχία; Ακριβώς πώς μπορείτε να το εφαρμόσετε στον σημερινό σας αγώνα; Η καλύτερη δυνατότητα σας να ευημερήσετε είναι να παίξετε τη μέθοδο που κάνετε σε οποιοδήποτε είδος άλλου παίκτη.

Συμβουλή #2: Απαίτηση να παραμείνετε ήρεμοι όταν ορισμένοι πόντοι δεν πηγαίνουν στο δρόμο σας. Υπενθυμίστε στον εαυτό σας τη στρατηγική σας, παραμείνετε επιθετικοί καθώς και επιλέξτε τα πλάνα σας.

Δείτε το βίντεό μας της εβδομάδας, ακριβώς πώς να χειριστείτε την τελειομανία στους αθλητές

Μάθετε αποδεδειγμένες μεθόδους διανοητικής παιχνιδιού για να κάνετε τα καλύτερα σας στο γήπεδο!

Είστε (ή οι παίκτες σας) που εκτελούν όσο και την ικανότητά σας στον ανταγωνισμό;

Φέρνετε τα καλύτερα σας και πολλά θετικά παιχνίδια σε αγώνες;

Οι επιτυχημένοι παίκτες του τένις έχουν ανακαλύψει ακριβώς πώς να κάνουν με απόλυτη εμπιστοσύνη στα τουρνουά.

Εάν είστε διατεθειμένοι να βελτιώσετε την ψυχική σας ανθεκτικότητα καθώς και με τη μέγιστη αυτοεκτίμηση σε αγώνες, η εμπιστοσύνη του τένις: η ψυχική σκληρότητα για τους παίκτες του ανταγωνισμού μπορούν να σας βοηθήσουν να το κάνετε αυτό!

Χρησιμοποιήστε την εμπιστοσύνη του τένις για να βοηθήσετε να βελτιώσετε την ψυχική σας ανθεκτικότητα στο τένις καθώς και να βρείτε ισχυρές καθώς και αποδεδειγμένες μεθόδους ψυχικής παιχνιδιού που βοήθησαν τους αθλητές εμπειρογνωμόνων να κερδίσουν!

Εμπιστοσύνη του τένις: Ψυχική σκληρότητα για παίκτες ανταγωνισμού

Τι λένε οι πελάτες του ψυχικού παιχνιδιού;
“Θέλω να σας αφήσω να καταλάβετε ότι τα CD εμπιστοσύνης του τένις σας ήταν πολύ χρήσιμα για μένα. Τους ακούω στο αυτοκίνητο, καθώς και το πρόγραμμα με βοηθά να ξεφορτωθώ τη ζωή του άγχους των επιδόσεων του ανταγωνισμού. Σας ευχαριστώ! ”
~ Wing Wu

Κατεβάστε την δωρεάν αναφορά ψυχολογίας τένις!

Ανακαλύψτε αν κάνετε ένα ή πολύ περισσότερα από αυτά τα “δαπανηρά” μη υποχρεωμένα πικάντικα σφάλματα παιχνιδιού κατά τη διάρκεια των αγώνων!

Κατεβάστε την δωρεάν αναφορά ψυχολογίας τένις:

Έξι μη υποχρεωμένα σφάλματα «ψυχικού παιχνιδιού» σφάλματα τένις κάνουν μεταξύ των πόντων

Θα ανακαλύψετε:

Πώς το μυαλό σας μπορεί να είναι η καλύτερη ή χειρότερη κατοχή σας στο γήπεδο.

Εάν χρησιμοποιείτε το μυαλό σας με επιτυχία μεταξύ των σημείων.

Μια μέθοδος που μπορεί να σας βοηθήσει να αφήσετε να πάτε το τελευταίο σημείο.

Οι κορυφαίες δεξιότητες διανοητικών παιχνιδιών που απαιτείται να κυριαρχήσετε να βελτιώσετε την εμπιστοσύνη σας καθώς και την απόδοση μεταξύ των σημείων.

Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε τη δωρεάν αναφορά σας σήμερα: Έξι μη υποχρεωμένα σφάλματα «πνευματικού παιχνιδιού» Τα τένις παίκτες κάνουν μεταξύ των πόντων

Τι λένε οι παίκτες του τένις;
«Δρ. Ο Cohn, ένας από τους στόχους μου είναι να καταλήξω να είμαι ένας προπονητής παγκόσμιας κλάσης, υπάρχουν μερικοί προπονητές από τις ΗΠΑ που με επηρέασαν το πιο ξύλινο, παιδί Shula, καθώς καιnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.