Την Τρίτη 8 Μαρτίου, η αθλητική επιχείρηση οδήγησε το τελευταίο στη σειρά Webinar, αυτή τη φορά επικεντρώθηκε στην “Powering Online Sales Premium με νέα ψηφιακά κανάλια”, κατά τη διάρκεια της οποίας Francis Η Casado, επικεφαλής της διεθνούς ανάπτυξης επιχειρήσεων στο 3D Digital Venue (3DDV), παρείχε ιδέες.

Τα ψηφιακά εργαλεία εμφανίστηκαν ως ζωτικής σημασίας κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Δεδομένων των περιορισμών και των περιορισμών του προϋπολογισμού, η ανάγκη δημιουργίας περισσότερων πωλήσεων στο ψηφιακό περιβάλλον έχει γίνει εμφανής, επιτρέποντας στις ομάδες και τους οργανισμούς να διατηρήσουν ένα καλό ποσοστό πωλήσεων.

Ο 3D ψηφιακός χώρος συνέβαλε στη δημιουργία ενός νέου συνόλου εργαλείων, όπως η νέα πύλη διαχείρισης καθισμάτων, ένα εντελώς ηλεκτρονικό εργαλείο για την γρήγορη και αποτελεσματική πώληση χώρων υψηλής ποιότητας.

Ομοίως, η ανίχνευση καθισμάτων που μπορούν να αναβαθμιστούν κατά τη διάρκεια ενός συγκεκριμένου αγώνα ή συμβάν είναι ένας οδηγός για την πρόσθετη γενιά εσόδων για χώρους.

Το νέο εργαλείο αναβαθμίσεων καθισμάτων του παιχνιδιού παρέχει αυτή τη λειτουργικότητα σε ένα οπτικό και διαδραστικό περιβάλλον, συνδυάζοντας τους υπερσύγχρονες 3D χάρτες με μια απλοποιημένη και διαισθητική ροή αγοράς.

Παρακολουθήστε την πλήρη εγγραφή στο webinar για να μάθετε περισσότερα.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό το webinar ή να εξασφαλίσετε το δικό σας webinar που τροφοδοτείται από την αθλητική επιχείρηση, email: katie@sportsvenuebusiness.com

Κύρια εικόνα (κορυφή) & παραπάνω: Οι πανδημικές καταλύουν όλους τους τομείς για να ποντάρουν στην τεχνολογία. Ως ιστορικός σύλλογος και πρωτοπόρος στην Ευρώπη, η Sport Lisboa E Benfica αναβάθμισε τη διαδικασία αγοράς τόσο για μεμονωμένα εισιτήρια όσο και για επιχειρηματικούς πελάτες. Για να γίνει αυτό, ο σύλλογος συνεργάστηκε με τον 3D Digital Venue (3DDV), το οποίο εικονικοποιήθηκε το Estádio da Luz σε κάθε λεπτομέρεια
Κύρια εικόνα (επάνω): 3D εικόνα του VIP εσωτερικού χώρου Hublot Lounge, που δημιουργήθηκε από το 3DDV

Η αθλητική επιχείρηση διοργανώνει την ALSD International – που οδηγεί τον τομέα της Premium Seat & Hospitality – με έμφαση στη βελτιστοποίηση των εσόδων μέσω νέων κατασκευών, ανακαινίσεων και επεκτάσεων υπηρεσιών, εξ ονόματος του Association of Luxury Suite Directors …

Η εκδήλωση 2022 θα περιλαμβάνει ένα συνέδριο υψηλού επιπέδου, μια έκθεση που παρουσιάζει τα κορυφαία προϊόντα και τις υπηρεσίες της βιομηχανίας, εκδηλώσεις δικτύωσης και μια περιοδεία πίσω από το σκηνικό του Tottenham Hotspur Stadium, που χρηματοδοτείται από το Levy UK + Ιρλανδία.

#AlsDinternational – Ηγετική εκδήλωση της Ευρώπης για τον τομέα της φιλοξενίας Premium Seat & Sports
#ALSD – Οδηγώντας τον τομέα των καθισμάτων Premium για τα τελευταία 30 χρόνια
#sportsvenuebusiness – Η κορυφαία πλατφόρμα για τα νέα του τομέα, τις προβολές και τις εξελίξεις

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Leave a Reply

Your email address will not be published.