διατηρώντας την ψυχραιμία σε μετεγκατάσταση παρελθόντων λαθών

Η ιστορία έγινε στο πρωτάθλημα Wimbledon του 2010, όταν ο John Isner και ο Nicolas Mahut πολεμούσαν στο γήπεδο για ρεκόρ 11 ωρών, 5 λεπτά εξαπλώθηκαν σε τρεις ημέρες. Και οι δύο παίκτες έδειξαν εκπληκτική ψυχική σκληρότητα σε όλο τον αγώνα, αλλά ο Inser πήρε τη νίκη 70-68 στο πέμπτο σετ.

“Ήταν η βούληση να κερδίσεις. Όχι ότι τον ξεπέρασα. Εννοώ, προφανώς, του έδωσε όλα του “, δήλωσε ο Isner.

Εύλογα, και οι δύο άνδρες είχαν εξαλειφθεί όταν όλα λέγονταν και έγιναν. Ο Isner “ήταν ασυνάρτητος” για 20 λεπτά, σύμφωνα με τον προπονητή του, Craig Boynton.

“Παίξαμε τον μεγαλύτερο αγώνα ποτέ, στο μεγαλύτερο μέρος για να παίξουμε τένις”, δήλωσε ο Mahut.

Κάθε παίκτης του έδωσε όλα αφήνοντας όλα όσα είχαν στο γήπεδο μέρα με τη μέρα.

“Ήταν πραγματικά οδυνηρό, αλλά ήξερα ότι δεν μπορούσα να κρατήσω τίποτα πίσω”, δήλωσε ο Mahut.

Για να πετύχετε στο τένις θα πρέπει να έχετε την ψυχική σκληρότητα για να κατακτήσετε τις αντιξοότητες, να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να διατηρήσετε ένα υψηλό επίπεδο απόδοσης.

“Συνέχισα να λέω στον εαυτό μου να μείνω επικεντρωμένος στο να τελειώσω δυνατά αφού μου έλειπε ένας πυροβολισμός. Ήξερα ότι τελικά θα έβλεπα το βλέμμα μου “, δήλωσε ο Isner.

Ο Isner ήταν σε θέση να διατηρήσει την ψυχραιμία του, κολλώντας με τη στρατηγική του και μην αφήνει τα λάθη να επηρεάσει την ικανότητά του να εκτελεί σε υψηλό επίπεδο. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να αναπτύξετε διανοητική δύναμη που συγχαίρει τις δεξιότητές σας στο τένις και αποφύγετε την απογοήτευση.

Η πρακτική και η κατάρτιση θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε διανοητική δύναμη, αλλά είναι εισαγωγή ότι αποφεύγετε την απογοήτευση μεταξύ των σημείων. Η απογοήτευση λειτουργεί μόνο υπέρ του αντιπάλου σας.

“Ήταν επιδεινωμένη κατά καιρούς, αλλά δεν το άφησα να φτάσει σε μένα ή να με πετάξει από το παιχνίδι μου”, δήλωσε ο Isner.

Μην φοβάστε να κάνετε λάθη. Κάθε αθλητής κάνει λάθη, αλλά η ικανότητα να διατηρεί την εμπιστοσύνη και να επικεντρωθεί στο επόμενο παιχνίδι χωρίζει ταλαντούχους αθλητές από την ελίτ. Αφήστε τα όλα στο γήπεδο!

Αφήστε την ψυχική σας δύναμη, τις ικανότητες και την προετοιμασία να καθοδηγήσει την απόδοσή σας.

Μάθετε αποδεδειγμένες τεχνικές διανοητικών παιχνιδιών για να εκτελέσετε το καλύτερό σας στο γήπεδο!

Είστε (ή οι παίκτες σας) που εκτελούν τις ικανότητές σας στον ανταγωνισμό;

Φέρνετε το καλύτερό σας και πολλά αυτοπεποίθηση σε αγώνες;

Οι επιτυχημένοι παίκτες του τένις έχουν μάθει πώς να πραγματοποιήσουν με υπέρτατη εμπιστοσύνη στα τουρνουά.

Εάν είστε έτοιμοι να βελτιώσετε την ψυχική σας ανθεκτικότητα και να εκτελέσετε με υπέρτατη εμπιστοσύνη στους αγώνες, η εμπιστοσύνη του τένις: η ψυχική σκληρότητα για τους παίκτες του τουρνουά μπορεί να σας βοηθήσει να το κάνετε αυτό!

Χρησιμοποιήστε την εμπιστοσύνη του τένις για να βοηθήσετε να αυξήσετε την ψυχική σας σκληρότητα στο τένις και να ανακαλύψετε ισχυρές και αποδεδειγμένες τεχνικές διανοητικής παιχνιδιού που βοήθησαν τους επαγγελματίες αθλητές να κερδίσουν!

Εμπιστοσύνη του τένις: Ψυχική σκληρότητα για παίκτες τουρνουά

Τι λένε οι πελάτες του ψυχικού παιχνιδιού;
“Είμαστε εντυπωσιασμένοι από το πόσο το πρόγραμμα” Agress Athlete “βοήθησε την ανιψιά μου να παίξει το καλύτερο τένις της κατά τη διάρκεια των αγώνων. Έφτασε κυριολεκτικά στον πιο μακρινό γύρο ενός τουρνουά (ημιτελικά) μετά την ολοκλήρωση του βιβλίου CDS/Workbook. Θα κάνουμε και τα πέντε στη σειρά. ”
~ Jason Bourguignon, θείος

Κατεβάστε την εντελώς δωρεάν αναφορά ψυχολογίας τένις!

Ανακαλύψτε εάν κάνετε ένα ή πολύ περισσότερα από αυτά τα “δαπανηρά” μη υποχρεωμένα πνευματικά λάθη κατά τη διάρκεια των αγώνων!

Κατεβάστε την εντελώς δωρεάν αναφορά ψυχολογίας τένις:

Έξι μη υποχρεωμένα σφάλματα «ψυχικού παιχνιδιού» σφάλματα τένις κάνουν μεταξύ των πόντων

Θα ανακαλύψετε:

Πώς το μυαλό σας μπορεί να είναι το καλύτερο ή το χειρότερο πλεονέκτημά σας στο γήπεδο.

Εάν χρησιμοποιείτε το μυαλό σας αποτελεσματικά μεταξύ των σημείων.

Μια τεχνική που μπορεί να σας βοηθήσει να αφήσετε να πάτε το τελευταίο σημείο.

Οι κορυφαίες δεξιότητες πνευματικού παιχνιδιού που χρειάζεστε για να κυριαρχήσετε για να αυξήσετε την εμπιστοσύνη και την απόδοσή σας μεταξύ των σημείων.

Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε την εντελώς δωρεάν αναφορά σας σήμερα: Έξι μη υποχρεωμένα σφάλματα «ψυχικού παιχνιδιού» σφάλματα που κάνουν τα σημεία μεταξύ των πόντων

Τι λένε οι παίκτες του τένις;
“Εκ μέρους όλων των προπονητών μας που παρακολούθησαν τη σύμβαση προπονητών της ITA του 2004, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω που υπηρετούσα ως κλινικός ιατρός. Γνωρίζω ότι οι προπονητές θεώρησαν ότι ήταν τόσο ευχάριστο όσο και ενημερωτικό. Εκτιμούμε πολύ το χρόνο σας για να προετοιμάσετε και να παρουσιάσετε μια τέτοια εξαιρετική κλινική προς όφελος των προπονητών μας. ”
~ Nancy Breo, Σύμβαση ITA

Ενισχύστε την εμπιστοσύνη σας και εστιάστε με την προπόνηση των ειδικών πνευματικών παιχνιδιών!

Ο Master Mental Game Trainer Dr. Patrick Cohn μπορεί να σας βοηθήσει να κατακτήσετε τα ψυχικά σας προβλήματα παιχνιδιού με προσωπική προπόνηση.

Μπορείτε να συνεργαστείτε με τον ίδιο τον Dr. Patrick Cohn στο Ορλάντο της Φλόριντα ή μέσω του Skype, του Facetime ή του τηλεφώνου. Καλέστε μας Toll εντελώς δωρεάν στο 888-742-7225 ή επικοινωνήστε μαζί μας για πολύ περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα διαφορετικά προγράμματα προγύμνασης που προσφέρουμε!

Τι λένε οι μαθητές της ψυχικής προπονητής μας;
«Δρ. Ο Cohn, ένας από τους στόχους μου είναι να γίνω παγκόσμιος προπονητής, υπάρχουν μερικοί προπονητές από τις ΗΠΑ που με ενέπνευσαν το πιο ξύλινό John, το παιδί Shula και τον Pat Riley. Αφού συνεργαστώ μαζί σας, τώρα αναφέρω το όνομά σας μεταξύ των πιο σημαντικών προπονητών στον τομέα μου! ”
~ Franz

;

Leave a Reply

Your email address will not be published.