Η SportsEngine Inc. έχει συνεργαστεί με το USA Volleyball για να χρησιμεύσει ως Εθνικός Προμηθευτής καινοτομίας του Διοικητικού Σώματος σε μια μετεγκατάσταση που θα μπορούσε να βοηθήσει να εγγυηθεί ότι οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση έχουν ικανοποιήσει τις απαιτήσεις ασφαλείας καθώς και πέρασαν Έλεγχοι ιστορικού. Η SportsEngine, μια εταιρεία αθλητικών ομάδων NBC, είχε μια μακρόχρονη σύνδεση με την USAV, ωστόσο, από την 1η Σεπτεμβρίου 2019, θα προσφέρει τις υπηρεσίες διοίκησης μέλους για τον οργανισμό, η οποία έχει 370.000 μέλη καθώς και 4.500 ενεργούς συλλόγους.

Στο πλαίσιο της συμφωνίας, το USA Volleyball καθώς και οι 40 συνδεδεμένες περιφερειακές ενώσεις βόλεϊ (RVA) θα έχουν πρόσβαση στην καινοτομία της διοίκησης μελών της SportsEngine για να χειριστούν τα περιφερειακά στοιχεία, και τα δεδομένα συμμετοχής των αθλητών. Οι υπηρεσίες της εταιρείας θα περιλαμβάνουν νομισματικά εργαλεία, βελτιωμένη επικοινωνία καθώς και ρόστερ που αναπτύχθηκαν για να προσφέρουν αυτοματοποιημένη ανταλλαγή δεδομένων καθώς και να απαλλαγούν από διπλές προσπάθειες. Η καινοτομία SportsEngine θα ενσωματωθεί επίσης με συστήματα τρίτων για να προσφέρει πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο σχετικά με τις συμμετοχές, γεγονός που θα βοηθήσει στην εγγύηση ότι οι συμμετέχοντες έχουν άδεια με απαιτήσεις ασφαλείας καθώς και έχουν ολοκληρώσει έλεγχο ιστορικού.

“Είμαστε εξαιρετικά τιμημένοι καθώς και ενθουσιασμένοι που πληκτρολογούμε αυτήν την συνεργασία με το Volleyball των ΗΠΑ”, δήλωσε ο Libby Kohlbeck, επικεφαλής του βόλεϊ του SportsEngine. “Για να έχουμε τη δυνατότητα να συνεργαστούμε με έναν ελίτ οργανισμό για να παράγει καθώς και να προσφέρει μια εκπληκτική εμπειρία καινοτομίας για περιοχές, διαχειριστές συλλόγων, προπονητές, αξιωματούχους, εθελοντές καθώς και νοικοκυριά είναι ο στόχος μας. Είναι ενδιαφέρον όταν η αποστολή μας, το όραμα καθώς και οι αξίες είναι εντελώς ευθυγραμμισμένες με έναν οργανισμό όπως κάνουν με το Volleyball των ΗΠΑ, καθώς δεν μπορούμε να περιμένουμε να ξεκινήσουμε. ”

Το USA Volleyball έχει δει την ιδιότητα του μέλους να αυξάνεται κάθε χρόνο επειδή το 1980. “Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την SportsEngine για να προσφέρουμε αξία στις περιοχές μας, στις λέσχες και στα μέλη”, δήλωσε ο Jamie Davis, Διευθύνων Σύμβουλος της USA Volleyball. “Αυτή η εταιρική σχέση μας επιτρέπει να ενισχύσουμε την επικοινωνία, να υποστηρίξουμε την τακτική ανησυχία μας για την ασφάλεια, καθώς και να προσφέρουμε μια απρόσκοπτη εμπειρία συμμετοχής σε όλες τις ΗΠΑ βόλεϊ”.

Μοιραστείτε αυτό:
Κελάδημα
Facebook
Τυπώνω
LinkedIn
Ερυθρός
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Leave a Reply

Your email address will not be published.