έκανε πραγματικά το Craig Provost να πιάσει αυτό το ρεκόρ, $ 13.506.87 βραβευμένο με βραβείο Walleye;

Ο Craig Provost με το Walleye των 30 ιντσών που τον κέρδισε πολύ περισσότερο από 13.000 δολάρια.
Μια μέρα πριν ξεκίνησε ο Derby της Ημέρας του Πατέρα του 2016, ο James Ehlers, ο εκτελεστικός διευθυντής της φιλοξενίας Lake Champlain International, πήρε κάποια ανησυχητικά νέα από το αστυνομικό τμήμα του Colchester.

“Χθες το πρωί, ενημερώθηκε από την αστυνομία του Colchester ότι ο Craig Provost του Plattsburgh αναφέρθηκε για απάτη, αδίκημα κακούργημα, σε συνδυασμό με την είσοδό του στο 2015 στην Ημέρα του Πατέρα του LCI Derby”, δήλωσε ο Ehlers.

“Εκείνη την εποχή, τα ψάρια οδήγησαν σε πληρωμή ύψους 13.506,87 δολαρίων. Η καταχώρηση είχε πάρει την πρώτη θέση στην κατηγορία Walleye και είχε αναγνωρίσει ένα νέο ρεκόρ τουρνουά. Αυτή η καταχώρηση έχει αποκλειστεί και αφαιρεθεί από την κατάταξη και αφαιρείται ως ρεκόρ τουρνουά. Ο κ. Provost και οι δύο συμπαίκτες του θα ανασταλούν από τη συμμετοχή σε όλες τις εκδηλώσεις που διοργανώνονται από τη Lake Champlain International. ”

Οι ειδήσεις ήρθαν ως ψαράδες γύρω από τη λίμνη που προετοιμάστηκαν να ξεκινήσουν αναζητώντας νέα αρχεία τουρνουά ή τουλάχιστον να πιάσουν ένα ψάρι που θα μπορούσε να τους κερδίσει μερικά από τα περισσότερα από 150.000 δολάρια μετρητά και βραβεία για αρπαγές αυτό το Σαββατοκύριακο ως μέρος του 35ου ετήσιου Λίμνη Champlain Διεθνής Ημέρα Πατέρα Derby, που παρουσιάστηκε από την Yamaha.

Η προσγείωση ενός ρεκόρ walleye θα κερδίζει συνήθως τον ψαρά ή τη γυναίκα που την έπιασε 3.000 δολάρια. Όμως, σύμφωνα με τον οδηγό LCI Derby (που δημοσιεύθηκε από το Vermont Sports), όσοι αγόρασαν τις επιλογές προσφοράς μπόνους “Cash Extras” θα μπορούσαν να διπλασιάσουν τα κέρδη τους. Και ένα ψάρι ρεκόρ λίμνης Champlain θα μπορούσε να φέρει σπίτι 10.000 δολάρια.

Η Provost είχε αγοράσει τα μετρητά. Αφού ανακάλυψε ότι τα ψάρια 10,26 λίβρα είχαν σπάσει ένα ρεκόρ 33 ετών, είπε στον WCAX ότι ήταν “πραγματικά, πραγματικά απίστευτο. Είναι σαν ο Θεός να το έριξε στο σκάφος μου. ” Πρόσθεσε: “Ποτέ δεν έχω πιάσει ένα walleye, ποτέ δεν έφαγα ένα walleye. Ήθελα πραγματικά να το τοποθετήσω, αλλά σίγουρα θα είχα χάσει τα σημεία της ομάδας μου. Ήταν όλα σχετικά με την ομάδα μου, επίσης. Πρέπει να δώσω πιστωτική αναφορά στην ομάδα μου. ”

Όπως αποδεικνύεται, ήταν “απίστευτο” και, ναι, η Provost πραγματικά θα έπρεπε να έχει δώσει πιστωτική έκθεση στην ομάδα του, πολλή πιστωτική έκθεση όπως αποδεικνύεται. Σύμφωνα με την αστυνομία του Ehlers ενημερώθηκε ότι ήταν στην πραγματικότητα ένας από αυτούς τους συμπαίκτες, αυτός που δεν είχε αγοράσει τα “μετρητά extras”, ο οποίος έπιασε το walleye, όχι το Provost.

Ο υπεύθυνος για την έρευνα, ο Sargent Michael Fish (δεν το κάνουμε αυτό, αυτό είναι το όνομά του) δεν ήταν διαθέσιμο για σχόλια. Ο Ehlers θέλει να επαναβαθμίσει τον κατάλογο των νικητών του περασμένου έτους και να ανακατανείμει το χρηματικό έπαθλο.

Όσο για το Provost, την Παρασκευή έγραψε στη σελίδα του στο Facebook: “Ποιος θέλει να βγει στο σκάφος μαζί μου αυτό το Σαββατοκύριακο ??? θέλοντας να το Β σε όλο το σαββατοκύριακο, οι δαπάνες θα είμαι μόνος μου αυτό το Σαββατοκύριακο, μοιάζει με lol !!! ”

Όσο για αυτό το ρεκόρ walleye, θα μπορούσε ακόμα να είναι εκεί έξω για την αλίευση. Και μέχρι κάποιος να το προσγειωθεί ή ένα μεγαλύτερο ψάρι, το παλιό ρεκόρ εξακολουθεί να βρίσκεται.

Leave a Reply

Your email address will not be published.