διατηρήστε την εμπιστοσύνη κατά τη διάρκεια μιας ξηρασίας απόδοσης

Μια ξηρασία ή μια πτώση … αυτό είναι το ερώτημα.

Η διάκριση μεταξύ αυτών των δύο όρων θα καταλάβει πόσο γρήγορα θα περάσετε όταν δεν έχετε τις καλύτερες αθλητικές σας παραστάσεις.

Όταν οι αθλητές επισημαίνουν μερικές κακές παραστάσεις ως “πτώση”, υπονοούν ότι ως ένα μακροχρόνιο πρόβλημα.

Αυτοί οι αθλητές εισέρχονται σε έναν διαγωνισμό με τη νοοτροπία της “ύπαρξης σε πτώση” και αναμένουν να έχουν μια άλλη κακή απόδοση …

Και τι συμβαίνει; Κάνουν ξανά ξανά! Γίνεται μια αυτοπεποίθηση προφητεία και αισθάνεται σαν να μην υπάρχει τέλος στο βλέμμα.

Μια ξηρασία απόδοσης έχει διαφορετική αίσθηση.

Σκεφτείτε τους όρους του καιρού, μια ξηρασία δείχνει μια σύντομη χρονική περίοδο.

Όταν υπάρχει έλλειψη βροχής, κανείς δεν αναμένει να διαρκέσει για πάντα. Όλοι γνωρίζουν, μετά από λίγο χρόνο, ο καιρός θα αλλάξει.

Μια ξηρασία απόδοσης είναι παρόμοια στον αθλητισμό.

Οι αθλητές που θεωρούν τους εαυτούς τους ότι βιώνουν μια ξηρασία απόδοσης γνωρίζουν ότι τα πράγματα θα γυρίσουν. Αυτοί οι αθλητές εισέρχονται στον ανταγωνισμό με τη νοοτροπία, “Αυτός μπορεί να είναι ο διαγωνισμός που γυρίζω το παιχνίδι μου γύρω μου”.

Αυτοί οι αθλητές αναζητούν τρόπους βελτίωσης του παιχνιδιού τους αντί να αισθάνονται άσχημα για τον εαυτό τους ή να απογοητευτούν ότι δεν εκτελούν τα προσωπικά τους πρότυπα.

Το Purdue University Guard Carsen Edwards έχει βιώσει μια μικρή ξηρασία που κατευθύνεται στην τρέλα του Μαρτίου. Πριν από το δεύτερο γύρο παιχνίδι εναντίον της Villanova, ο Edwards πυροβόλησε 24-για-89 από το γήπεδο και 11-για-45 από την περιοχή τριών σημείων κατά τη διάρκεια των προηγούμενων τεσσάρων αγώνων του.

Στο παιχνίδι εναντίον της Vilanova, ο Edwards σημείωσε 42 πόντους σε καριέρα σε 12-από-21 σκοποβολές, συμπεριλαμβανομένων εννέα τριών δεικτών που οδηγούσαν τον Purdue σε μια νίκη 87-61 επί της υπεράσπισης του εθνικού πρωταθλητή Villanova.

Εάν ρωτήσατε τον Edwards, θα σας είπε ότι ήταν λίγο ενοχλημένος με όλους να μιλούν για τον να είναι σε πτώση.

Edwards: “Αν είμαστε πραγματικά ειλικρινείς, είμαι πολύ φθαρμένος από αυτό. αλλά καταλαβαίνω. Απλά πρέπει να συνεχίσω να εργάζομαι ακόμα και μετά από να μπορέσω να έχω ένα παιχνίδι σαν αυτό. Πρέπει ακόμα να μείνω στο γυμναστήριο, να συνεχίσω να εργάζομαι και να συνεχίσω να προετοιμάζομαι για το επόμενο παιχνίδι. Είμαι πραγματικά φθαρμένος από αυτό. Αλλά είμαι ευγνώμων για να μπορέσω να με πέσει κάποια πλάνα σήμερα. ”

Ο Έντουαρντς δεν ένιωθε ποτέ λυπημένος για τον εαυτό του, ούτε πίστευε ότι η ξηρασία του θα διαρκούσε για πάντα.

Ο Έντουαρντ έμεινε επικεντρωμένος στο παιχνίδι του, εργάστηκε σκληρά στην πράξη, προετοιμασμένος για το καλύτερο στις ικανότητές του και απλά έψαχνε τρόπους για να βοηθήσει την ομάδα του να κερδίσει παιχνίδια μπάσκετ.

Ακριβώς επειδή δεν είστε στην κορυφή του παιχνιδιού σας για μερικούς διαγωνισμούς δεν δείχνει ότι θα διαρκέσει για πάντα. Κάθε διαγωνισμός είναι μια νέα ευκαιρία για να επιστρέψετε στην πορεία και ενδεχομένως να έχετε μια καλύτερη απόδοση επαγγέλματος … με την ιδανική νοοτροπία!

Απορρίπτοντας την ξηρασία από την παράσταση:

Δείτε το για αυτό που είναι … μερικά κακά παιχνίδια ή διαγωνισμούς. Μην γενικεύεστε με βάση ένα ή δύο παιχνίδια. Δεν μπορείτε να κάνετε στη ζώνη κάθε μέρα.

Ψάξτε για τυχερά διαλείμματα αντί να κατοικείτε σε κακές διαλείμματα ή κακές κλήσεις.

Υπενθυμίστε στον εαυτό σας ότι μπορείτε ακόμα να συμβάλλετε στην απόδοση της ομάδας με άλλους τρόπους παίζοντας καλή άμυνα ή υποστηρίζοντας τους συμπαίκτες σας.

Μάθετε μεθόδους διανοητικής παιχνιδιού για να βελτιώσετε την εμπιστοσύνη σας στον αθλητισμό!

Εάν είστε αθλητής που αγωνίζεται με αυτοπεποίθηση, χάνει την εμπιστοσύνη ή δεν μπορεί να πάρει “εμπιστοσύνη στην πρακτική” στον ανταγωνισμό, ο σίγουρος αθλητής είναι για σας!

Η αυτοπεποίθηση είναι αυτό που χωρίζει τους πρωταθλητές των αθλητών από τους υπόλοιπους ανταγωνιστές…

Μπορείτε να αξιοποιήσετε τη γνώση και την εμπειρία μου για να μάθετε πώς να φέρνετε απόλυτη εμπιστοσύνη στον ανταγωνισμό!

Το CD Athlete CD και το πρόγραμμα βιβλίων εργασίας αποτελείται από 2 ήχους CD που περιλαμβάνουν ασκήσεις τροφοδοσίας 14 ημερών εμπιστοσύνης και ένα βασικό για να ακολουθήσετε το βιβλίο εργασίας που σας καθοδηγεί στις 14 ημέρες, σας βοηθά να εφαρμόσετε τις μεθόδους και να προσαρμόσετε τις ασκήσεις στις προσωπικές σας ανάγκες.

Θυμηθείτε, η εμπιστοσύνη είναι μια επιλογή που κάνετε. Πρέπει να κάνετε μια συνειδητή προσπάθεια για να αναζητήσετε προληπτικά σκέψεις και συμπεριφορές οικοδόμησης εμπιστοσύνης. Οι σίγουροι αθλητές είναι προληπτικοί όταν αφορά την εμπιστοσύνη!

Μάθετε πολλά περισσότερα για ένα από τα πολλά δημοφιλή προγράμματα CD στη σειρά Agress Athlete …

Ο σίγουρος αθλητής: ένα σχέδιο 14 ημερών για απόλυτη αυτοπεποίθηση

Πάρτε τον έλεγχο της νοοτροπίας και της απόδοσής σας σήμερα!

Τι λένε οι πελάτες του ψυχικού παιχνιδιού σχετικά με το πρόγραμμα βελτίωσης της εμπιστοσύνης μας;

“Τα βιβλία/CD στο ‘The Agress Athlete’ είναι πολύ καλά. Ο κολυμβητής μου απάντησε πολύ ευνοϊκά σε αυτούς, στην πραγματικότητα, ο μπαμπάς της αγόρασε και τα τρία προγράμματα. Έχετε κάνει μια καταπληκτική εργασία εδραίωση και απλοποιώντας τις μυριάδες ιδέες στην αθλητική ψυχολογία. ” ~ Nick Baker, στρατόπεδο κολύμβησης ύψους

“Πρώτα αγόρασα τον σίγουρο αθλητή για να δούμε πώς το πρόγραμμα πήγε και αμέσως τα αποτελέσματα είδαν. Στη συνέχεια αγόρασα την υπόλοιπη σειρά Agress Athlete και παρατήρησα μια δραματική βελτίωση στο επίπεδο παιχνιδιού μου ή πρέπει να πω συνέπεια. Αυτή τη στιγμή παίζω μπέιζμπολ NCAA Division 1 για το Lamar University, και ακόμη και οι προπονητές μου έχουν παρατηρήσει μια αλλαγή στοnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.