ο Δρ Roger Goudy, ο οποίος πέρασε 40 χρόνια σε ηγετικές λειτουργίες με την ερασιτεχνική αθλητική ένωση, συμπεριλαμβανομένων των τελευταίων έξι ετών ως πρόεδρος του οργανισμού καθώς και CEO, πέθανε. Ήταν 69 ετών.

Ο Goudy ανέλαβε το τιμόνι του AAU το 2014 μετά από χρόνια οικοδόμησης της μεγαλύτερης εκδήλωσης του οργανισμού, του AAU Junior National Bolleyball Championship στο Ορλάντο της Φλόριντα. Από το 1992, υπηρέτησε ως Εθνικός Πρόεδρος της AAU Volleyball, που εργάστηκε για να αναπτύξει το πρωτάθλημα σε ένα γεγονός που το 2019 αντέδρασε σε 45.000 αθλητές σε 2.800 ομάδες, 10.000 προπονητές, 600 προπονητές κολλεγίων καθώς και περίπου 100.000 θεατές που συμμετείχαν. Η εκδήλωση διοργανώνεται τώρα στο Συνεδριακό Κέντρο Πορτοκαλί Περιφέρειας καθώς και στο ESPN World World of Sports Complex. Τον Ιούλιο, ο διαγωνισμός διοργανώθηκε εν μέσω της πανδημίας με νέες προφυλάξεις υγείας και ευεξίας που τέθηκαν σε θέση για να περιορίσουν τον αριθμό των ομάδων που συμμετέχουν.

“Καμία λέξη δεν μπορεί να αποκαλύψει την καρδιά, την οργάνωση AAU, την αίσθηση κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου”, δήλωσε ο AAU σε μια δήλωση. «Δρ. Ο Goudy αφιέρωσε τη ζωή του στην εξυπηρέτηση της νεολαίας με τον αθλητισμό καθώς και την εκπαίδευση. Για περισσότερα από 40 χρόνια, εξυπηρετούσε το AAU σε διαφορετικές δυνατότητες στο τοπικό, περιφερειακό/κράτος, καθώς και σε εθνικό επίπεδο. Αυτές οι λειτουργίες περιλάμβαναν προπονητή, εθελοντή, μέντορα, ηγέτη, καθώς και το πιο σημαντικό, φίλο. Αποκαλύπτουμε τα εγκάρδια συλλυπητήριά μας καθώς και τη θλίψη στην οικογένεια Goudy. Ενώ δεν μπορεί ποτέ να αντικατασταθεί, ο Δρ Goudy θα είναι πάντα στις καρδιές μας. ”

Πριν τελειώσει ο Διευθύνων Σύμβουλος, ο Goudy υπηρέτησε ως Εθνικός Γραμματέας της AAU για 20 χρόνια, αναλαμβάνοντας καθήκοντα το 1994. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ήταν μέλος της ομάδας της Εθνικής Αστυνομίας του οργανισμού που υπέγραψε 30ετή προσφορά με την Walt Disney World Business το 1996 . Αργότερα εκείνο το έτος, το AAU μετέφερε το εθνικό της αρχηγείο στο Ορλάντο, καταλήγοντας να είναι ένας από τους δύο ενοικιαστές άγκυρας σε αυτό που είναι τώρα το ESPN Wore World του αθλητικού συγκροτήματος.

Σε μια κίνηση που είχε τις ρίζες του στην εμπειρία του στην εκπαίδευση, ο Goudy ίδρυσε το πρόγραμμα AAU Cares σύντομα μετά την εκλογή του Προέδρου το 2014. Το πρόγραμμα προσπαθεί να παρέχει μαθήματα αθλητών για τη μάθηση, τη ζωή καθώς και την κοινωνική ευθύνη. Είχε επίσης συμβάλει στην υποστήριξη της μητροπολιτικής προσπάθειας της AAU που ιδρύθηκε με τον Εθνικό Ταμίας της AAU Jo Mirza το 2015, ένα πρόγραμμα που παρέχει πιθανότητες συμμετοχής στους νέους σε περιοχές που εξυπηρετούνται από τη χώρα.

Εκτός από την εποχή του με την AAU, ο Goudy ήταν δάσκαλος που υπηρέτησε και σε αρκετές λειτουργίες δημόσιας υπηρεσίας. Ήταν επικεφαλής της περιοχής του ιδρύματος Madison Region (Ohio) από το 2008-2015. Πριν από αυτό, ήταν διευθυντής επιχειρηματικών υποθέσεων στο νότιο Euclid Lyndhurst (Ohio) ιδρύματα για 10 χρόνια. Ήταν επίσης ενεργός στη γειτονιά του Solon, Ohio, που υπηρετούσε στο Δημοτικό Συμβούλιο καθώς και ως αντιπρόεδρος, εκτός από το Συμβούλιο Εκπαίδευσης Solon.

Ο Goudy καθώς και τα γεγονότα του πήραν πολυάριθμες τιμές καθώς και βραβεία κατά τη διάρκεια των ετών. Το 1999, εισήχθη στην αίθουσα της φήμης AAU για δέσμευση καθώς και εξυπηρέτηση για τη νεολαία της χώρας. Υπήρξε Εθνική Ένωση Αθλητικής Επιτροπής Οργάνωσης της Χρονιάς το 2017. καθώς και το 2017 καθώς και το 2019, το Εθνικό Πρωτάθλημα Βόλεϊ AAU έλαβε ένα βραβείο SportStravel στο σεμινάριο & Expo.

«Δρ. Ο Goudy ήταν ένας εξαιρετικός καλός φίλος του περιοδικού SportStravel καθώς και το συνέδριο των ομάδων “, δήλωσε ο Timothy Schneider, δημιουργός, καθώς και πρόεδρος του αθλητικού τμήματος στο Northstar Travel Group καθώς και ο δημιουργός του SportStravel καθώς και των ομάδων. “Πέρασε τη ζωή του με τη νεολαία με τον αθλητισμό, καθώς και ανέπτυξε τις ηγετικές ικανότητές του σε εξαιρετική επίδραση προς όφελος του AAU. Παρατείνουμε τα βαθύτερα συλλυπητήριά μας τόσο στο νοικοκυριό του όσο και στους συναδέλφους του. ”

Ο Πρόεδρος της AAU, καθώς και ο Διευθύνων Σύμβουλος Roger Goudy, αποδέχτηκαν το βραβείο SportStravel το 2019 για το καλύτερο ερασιτεχνικό γεγονός της χρονιάς για το Junior National Volleyball Championships.
Μοιραστείτε αυτό:
Κελάδημα
Facebook
Τυπώνω
LinkedIn
Ερυθρός
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Leave a Reply

Your email address will not be published.